Szobafoglalás / ajánlatkérés
Világos Hotel Balatonvilágos
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Értékelések

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

3.9
66 értékelés alapján
27%(18 db értékelés)
44%(29 db értékelés)
20%(13 db értékelés)
8%(5 db értékelés)
2%(1 db értékelés)
szfamily
2019-09-04 10:27:09
A hotel, az elhelyezkedés - adottságok, hibátlanok.
A felszerelések is alapvetően rendben lennének ha nem hagynák szétesni az egészet.
Az állapotok és a takarító karbantartó személyzet, kritikán aluli.
Pókhálós koszos szobák, a takarítás szemmel láthatóan kimerül abban, hogy húzunk párat a porszívóval és kész.
A fürdőkben körbe gombás undorító zuhanyfülkék, hangyák a fürdő küszöbréseiben lakva a szoba részei :)
A kukaürítés igényt külön kellett jelezni.
Az épület kívülről is erősen amortizálódik, de belül is.. csöpögő wc lefolyó.. a teraszon máladozó burkolatok, elvetemedett szúnyogháló ami nem csukódik, az erkélyajtó alatt csukott állapotban is rés.
A parton található hatalmas fa alatt komplett egérluk labirintus, egerekkel (ingyen szórakozás biztosítva megfigyelni a természetes élővilágot :) )
A gyerekeknek szánt külső homokozó tele bogarakkal, cserebogár lárvákkal. (persze éljen a természet, had ismerkedjen a gyerek :) de nem feltétlen üdítő látvány ahogy a gyerek beletúr kézzel a homokba és a lárva ott ficereg a tenyerén)
Svédasztalos reggeli - vacsora alapjában jó, de a vacsoránál egy korsó vizet sem adnak, vegyen az ember a bárban egy mini üveg vizet 450Ft-ért..
3 tányérból kb kettő rendre koszmaradványos volt, az asztalok terítőit már meg sem említve.
Éjszaka a személyzet - takarítók pincérek-pincérnők, ajtó csapkodva partiznak, a folyosó végén cigizőnek használják a kültéri lépcsőfordulókat, de persze így átható cigiszag terjeng az épületen belül is a folyosókon.
3x kellett jelezni, hogy nem működnek a szobában a klímák mire történt is valami..
A gyerek játszószoba nagyon jó, de nincs klíma, így 10 perc játék után szakad a gyerekről a víz, ha ablakot nyitunk akkor dől be a konyháról a mindenféle főzés sütés zsíros szaga.
Összességében nagyon jó nyaralóhely lenne egy komplett személyzetcserével akik nem hagynák idáig süllyedni ezt a helyet, de az biztos, hogy mi többet nem látogatunk ide.
Le fel pakolásnál egy recepciós sem emelte meg a hátsófelét, hogy legalább az ajtót megfogja míg az ember bevergődik a csomagokkal és a 2 pici gyerekkel... Azt meg sem említve hogy távozáskor épp a lift sem működött, lehetett lépcsőn cipekedni.
Zsolt
2019-09-03 15:44:01
A külsőre kicsit retró hotel belül megfelelt a kívánalmaknak, (talán a szobákhoz tartozó vizesblokk kivételével) elhelyezkedése, vízpartja kiváló!
József
2019-09-02 15:28:59
Csendes, nyugodt környezet. Tiszta, jó strand, napozóágyakkal. Jó félpanzió, kedves személyzet.
A lift két napon sem működött, az 5. emeletre nem jó gyalogolni. A fürdőszoba kicsi, a mosdókagyló inkább kézmosó méretű. Az elszívó a fürdőszobában folyamatosan ment (zúgott), lekapcsolt világításnál is.
Kriszti
2019-08-29 11:26:26
A hely higiéniája nem megfelelő.Koszosak,pókhálósak a szobák,a falon felfröccsent barna ital egy méter átmérőjű helyen,az étteremben piszkosak a poharak és az evőeszközök,az abroszt 3 napig nem cserélték,tele volt ételmaradékkal,foltokkal.Az erkélyünkön egy pohárban úszkáló csikk fogadott minket... Egy szálláson alapvető a tisztaság,itt szembetűnő volt az igénytelenség.Az ételek finomak,a Balaton part csodaszép,a személyzet kedves és tisztelettudó,szuper udvarias.De mindez mit sem ér ha piszkos az egész hely.Sajnálom hogy ezt kellett megtapasztalnom.
Fodor Lászlü
2019-08-28 21:50:27
tiszta, rendes, gondozott épület és park, wellness, játékok bő választéka, ételek finomak változatosak, ital választék jó, árak korrektek...
csala
2019-08-26 13:31:44
jó volt
Ildikó
2019-08-25 14:53:47
A közvetlen vízparti elhelyezkedés és a saját strand minősége, rendezettsége, felszereltsége kiváló, ez lendít sokat magán a szállás minőségén. A szobák egyébként kényelmesek, csak a hotel tisztaságán kéne javítani, a szoba, az erkély, az étterem takarítását kéne rendesebben elvégezni. Az ételek minősége, mennyisége megfelelő, finom volt. A parti szép strand pedig mindent űberel.
Gabi
2019-08-23 12:24:11
Kicsit modernizálhatnák a berendezést, a strand és az ellátás viszont nagyon jó volt.
Viki
2019-08-21 00:03:43
Finom izletes ételek, minden sportolási lehetősegnek megfekelő sportpákyák, családosoknak kuvaló hely pancsoló medence, közvelten vízpart! Ár-érték aranynak megfelelő, viszontcavtisztaságra többet kellene figyelni! Pl. Rengeteg pók, pókhálók mindenhol... szobankba a 4 nap alatt nem voltak takarítani! Étkezéskor az asztaltarítők nem voltak lecserelve, mi hajtottuk már fel az előttünk lévő foltjai miatt!
peter duxler
2019-08-18 15:03:37
the beach is nice the checkin -and out is easy and smooth.
The room is clean the bed is fine.
However, you can forget the restaurant. Between 12 noon and 3 pm there is only one menu. The kitchen is not willing to prepare anything else but the offered menu. If you do not like it ,you remain hungry. After 3 pm until the evening there is no food in the house. I recommend to book only the breakfast which is more or less acceptable and visit the nearby restaurants.
P.Béla
2019-08-16 13:06:53
2. alkalommal voltunk ebben a szállodában, július elején és most. Elsőre sokkal elégedettebbek voltunk. A reggeli és a vacsora szabadszedéses, de sajnos a pincérek nem tudják tartani az étel fogyását, így sokszor kifogy, sokára pótolják. A fürdő sajnos kriminális állapotban volt az 503-as szobában. Mindenütt rengeteg a pók. Ettől függetlenül a strand gyönyörű, és a személyzet is kedves, az ár pedig telnesen korrekt.
Makay Edt
2019-08-12 12:38:10
7 éjszakát töltöttünk el itt. Csodaszép hely, remek strand, közepesnél talán kicsivel jobb szálloda. Minden nap teljesen azonos reggeli kínálat (fantáziátlan), bár finom de végig hideg ételek (miért nem tartják melegen?) törött, csorba tányérok, még az étkezési időpontok elején is, egy lift (6 emelet), liliputi méretű fürdőszoba, láthatóan kevés a személyzet! Vegyesek az érzéseink, jó is meg nem is.
MT
2019-08-12 10:17:39
Kiváló ár-érték arány! Egyetlen probléma a tisztasággal volt, de még az elviselhető mértékig.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak, folyamatosan feltöltötték a svédasztalt. Sokféle szabadidős tevékenység elérhető, ha épp nem strandolni szeretne az ember. Jövőre is visszatérünk!
Nemes Gábor
2019-08-08 19:35:49
Étkezés/menü kínálat nem nagy de annál ízletesebb, a rántott szeletek,halak sehol sem olyan finomak mint itt. Szobák légkondisak , kilátás apartmanban csodás. Személyzet kifejezetten kedves, segítőkész és türelmes. A hely csendes és egyszerűen szép. Szobák tisztaságán lehetne még mit javítani de összességében, ár/érték arány kitűnő!
Attila
2019-08-08 18:30:03
A szálloda nagyon szép helyen van, a hozzá tartozó part és az udvar ugyan kicsi, de tiszta, jól felszerelt (sok napozóágy, sportolási lehetőségek kicsiknek és nagyoknak). Az épület és a szobák állapota jó, de a takarító személyzet lelkiismeretesebben végezhetné a munkáját. Ez igaz az étteremben dolgozókra is. Reggelire mindennap ugyanaz van kitéve, de elég bőséges a választék. A vacsora változatosabb, mindennap más, kétféle leves, háromféle második, desszertek és gyümölcsök. Összességében jó volt.
Éva
2019-08-08 09:05:03
Személyzet nagyon kedves, az ételek finomak
A szobák tisztasága nem megfelelő
Matyi és Mari
2019-08-07 12:01:37
A napi rendszerességgel felvállalt szolgáltatások megvalósításáért külön szólni kellet.
A személyzet udvariasak készségesek voltak, az ételek ízletesek bőségesek. Amennyiben lehetőséget kapunk jövőre is megyünk. Pihenésre vágyóknak ajánljuk.
Márta
2019-08-05 16:11:56
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, személyzettel. Ízletes, kiadós volt a reggeli, vacsora. Balaton vize gyönyörű tiszta volt. Kellemes hetet töltöttünk
önöknél. Jövőre is megyünk.
Mária és Gábor
2019-08-04 14:10:59
A szálló fekvése kitűnő, az önálló part, a rengeteg nyugágy kiemelkedő szolgáltatás. Kár, hogy minden mástól (bolt, vendéglő - lásd az ebédről írtakat) igen messze van.
A szoba megfelelő, tiszta, nagy előny az árban bennefoglalt klíma.
A szálló konyhája elmarad a hasonló háromcsillagos hotelekétől, reggel (minden második nap ugyanaz), délben (egy leves, 3 második a menü), este (kétféle meleg étel 2-3 körettel) is kicsi választék.
Vértesi Zoltán
2019-08-03 17:46:01
Nagyon jól éreztük magunkat, az étterem kínálata, a szolgáltatások, a fiatal személyzet udvariassága, a Balaton közelsége kényelmet, remek pihenést biztosít, (csak az a sok pók ne lenne). Köszönjük a vendéglátást!!!
Nagy Bertalan
2019-08-01 17:26:17
Üdvözlöm a Hotelt. Évtizedek óta a Hotel vendégszeretetét élvezem. Még a Volános éveiből. Az utolsó Tulajdonos váltás és név váltás kicsit vissza dobott a csillagokon. A múlt év elég negatívra sikeredett. A 2019 év egy nagy előre lépést hozott. Tisztább és rendezettebb lett minden. Tudom bennem lehet a hiba de a személyzetben a régi kedves, pedáns, rutinos embereket keresem. Az ételek is sokat fejlődtek. A személyzetnél találtam némi rutintalanságot. Főleg a vendéglő részen. Remélem jövőre már emelkedni fognak tovább a csillagok számai. Köszönöm a nyaralást.
László
2019-07-29 12:25:40
Kellemes "retró" szálloda barátságos személyzet, kényelmes ágy, megfelelő mennyiségű napozó ágy a parton, megfelelő minőségű és mennyiségű étel (a reggeli lehetne változatosabb). Jól éreztük magunkat, egészen biztosan visszatérő vendégek leszünk.
Marcsi
2019-07-28 19:33:19
3 éjszakát töltöttünk a 2 éves gyermekünkkel ezen a szálláshelyen. Nagyon jó, hogy az udvaron sok játék van, valamint az is tetszett nekünk, hogy közvetlenül a Balaton partján található a hotel. A személyzet kedves, segítőkész. A szobák viszonylag tiszták, a fürdő kicsi, hiányos (pl. fogas letörve). A függönyök le voltak szakadva. Az erkély nagyon piszkos, tele pókokkal, pókhálóval, 2 db koszos, műanyag székkel. Erre nagyobb figyelmet kellene szentelni, mert a sok jó mellett ez rossz emléket hagyott bennünk. A reggeli lehetne változatosabb, és az étterem sem a legtisztább (pókháló a székek alatt, a fejünk fölött)
ZomborI E. - Zilinyi V.
2019-07-27 16:00:16
Sokadszorra vesszük igénybe Párommal a szálloda szolgáltatásait. Teljes megelégedéssel. Mint az elmúlt évben, most szintén két alkalommal is felkeressük ezt a gyönyörű helyet. Még egy hetet fogunk itt eltölteni, akkor már barátainkat is hozzuk.Tökéletes, csendes hely a pihenésre, napozásra, fürdésre. Kedves személyzet, akik mindenben segítségünkre voltak. Az étterem kínálata bőséges. Amit javasolnánk, a terület őrzésének javítása. A "beengedő bódé" árválkodik. Ennek az a következménye, hogy egyre többen, ellenőrizetlenül veszik igénybe a part tökéletes szolgáltatásait, pihenő ágyait. Ezzel a személyzetre is plusz terhet rakva. Meg amúgy is....... :( Örömmel tapasztaltuk, hogy a tavaly kicsit döcögős liftet idén jobb karban tartotta /valószínűleg másik / cég. :)
egy négytagú család
2019-07-23 22:30:11
Nagyon jó. Tiszta szobák. Finom ételek és változatosak.
Gombolai László
2019-07-23 19:27:37
A fürdőszoba penészes volt.A vacsoránál mind a két nap nagyon hamar elfogytak az ételek,mi fél nyolckór vacsoráztunk és már volt ami elfogyott.
HZS
2019-07-23 11:52:17
A szálloda elhelyezkedése pazar, a szobák megfelelően berendezettek, ágyak kényelmesek.
A 2 személyes szobában a fürdőszoba erőteljesen felújításra szorul, elég kényelmetlen.
A szálloda összes többi szolgáltatása teljesen rendben van, a reggeli és vacsora ízletes és bőséges, a személyzet kedves és segítőkész.
Zsanett
2019-07-22 12:39:36
A személyzet nagyon kedves és segítőkész, annak ellenére, hogy nagyon leterheltek.
A reggelik ugyan egyhangúk voltak, de finomak, a vacsorák már választékosabbak és mindig figyeltek, hogy újra legyen töltve, ami elfogyott.
Óriási előny, hogy közvetlen part kapcsolatos és saját strandos a hotel, viszont ugyanilyen óriási csalódás, hogy a gyerekek homokozós kis öble tavaly még napernyős rendezett homokú zug volt, idén már csak vizibicikli- és csónakkikötő, kb. egy méter széles sóderes részt hagyva maguk mellett a gyerekeknek..
A játszóház jól jött, amikor borús volt az idő, de nagyon levegőtlen, ablak nem nyitható biztonsági okokból (érthető), de légkondi sincs.
A felnőttek csocsózhatnak, billiárd és dart is van, picit mind lehasznált, de működőképes és a célnak megfelel. A wellness részt mi nem próbáltuk ki.
A tisztaság hagy kivetnivalót maga után...és sajnos a kért takarítás is csak a szemét összeszedését és új tekercs wcpapír kihelyezését jelentette, porszívózás már nem fért bele...

Ár-érték arányban rendben van a hely, ha valaki nem 5csillagos szolgáltatást vár egy 3csillagos hoteltől , akkor nem lesz csalódott, kicsit retro, de élvezhető.
Mi összességében jól éreztük magunkat, elégedettek is voltunk, remélhetőleg a hiányosságokon dolgozik majd a vezetés.
Adrienn
2019-07-22 11:46:11
Igazi családi nyaralóhely, nagyon jól éreztük magunkat!
Jók volt a szobáink csodálatos kilátással. Szuper saját part résszel. Az ételek is finomak voltak. Egyetlen dolog zavart egy kicsit az erkélyen a pókhálók, amit esténkét a nem kicsi pókok el is foglaltak.
Katalin
2019-07-22 11:45:16
Igazi családi nyaralóhely, nagyon jól éreztük magunkat!
Jók volt a szobáink csodálatos kilátással. Szuper saját part résszel. Az ételek is finomak voltak. Egyetlen dolog zavart egy kicsit az erkélyen a pókhálók, amit esténkét a nem kicsi pókok el is foglaltak.
Róbert
2019-07-22 10:22:18
Rossz, tapasztalatlan vezetés és ez meglátszik a tisztaságon, a konyhán és a vendéghez való viszonyuláson is.
Kriszti
2019-07-16 11:45:03
Tiszta, csenes. Nagyon jó légkondi és wifi a szobában. Rengeteg napozó ágy a parton.
závodi zsolt
2019-07-15 13:27:22
Az étkezések lehettek volna változatosabbak is, kicsit jobban gyerekbarát menü összeállításával. Összességében azonban nagyon meg voltunk elégedve a szállással.
Zsuzsanna
2019-07-14 18:56:26
Kellemes napokat töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves és segítőkész volt.Az ételek is finomak voltak. Amit sajnos negatívként kell megemlíteni a wifi jel túl gyenge volt a szobában és a takarítás nem volt elég alapos ezért csak 4 pont .
Balla Margit
2019-07-11 20:27:49
A szoba, a reggeli és vacsora, a strand, a személyzet teljesen rendben. Az egyetlen kifogásolható, hogy a teraszon az asztalok és székek alja tele van pókokkal és pókhálóval, többen nem is mertek leülni. A reggeli slagozáskor ezeket is le kellene slagozni, slagozás után pedig az asztalokat és székeket letörölni, mert nem lehet reggel kiülni kávézni, amíg a szél és a nap fel nem szárítja.
KCs
2019-07-11 17:40:35
Tiszta,légkondicionált szoba, kedves személyzet, finom ételek, kerti játékok, csocsó, ping-pong, biliárd, kerékpár és mindez a Balaton partján! A wellnessre nem volt szükségünk! Csak ajánlani tudom!
Andi
2019-07-11 14:11:45
Ár érték arány tökéletes.Nagyon jó volt minden!
Zsuzsanna
2019-07-10 21:33:12
Közvetlen Balaton parti szállás, a reggeli és vacsora választék megfelelő, finom ételek. A személyzet nagyon kedves udvarias, tisztaság volt minden helyiségben. A szobák mérete kicsi, ezt a szálloda leírásában célszerű lenne jelezni, de csak alvásra kiválóan alkalmas.
Házaspár két kisgyermekkel
2019-07-07 14:36:50
Nyugis, árnyas, nem zsúfolt strand, az északi part sztereotípiáival (egyből mély víz). De cserében a gyermekmedence kiváló és a játszóház is órákra is le tudja kötni a kicsiket. Bőséges és ízletes ételek. Viszont a közelben nincs büfé, ami gyalog elérhető távolságban lenne. (Ez a félpanzió miatt lett volna fontos.)
Gabriella
2019-07-04 15:19:06
Az utolsó pillanatban sikerült megtalálnom a Waberers Hotel honlapját a neten. Mint minden utazó késve gondolkodik a szálláshely keresése miatt. Nagy szerencsénkre volt még szabad szoba, félpanziós ellátással. A szobánk kifogástalanul tiszta és felszerelt, klimatizált volt. Egyetlen pici negatívum: a fürdőszoba nagyon kicsi, de a célnak megfelelt. A kilátásra nincsenek szavak, egyszerűen csodás! A reggeli és a vacsora számunkra kifogástalan és bőséges volt, a személyzet kedves és barátságos. A hotelhez tartozó strand szuper. Mi a férjemmel biztos visszatérő vendégei leszünk a hotelnek. További munkasikereket kívánok a hotel minden dolgozójának! Csak így tovább!
Vass László
2019-07-04 14:26:48
Nagyon jó volt minden, amit kifogásolnék, nem bírálatként, jótanács javaslat,/gondolom emberhiány miatt!/ az elfogyasztott ételek után az asztalról a használt tányérokat nem viszik el!Több esetben nincs hely, lehetőség, a további falatozáshoz. A nyári időszakban jó lenne mindig hűtött bor/fröccshöz/ legyen előkészítve,tárolva. Amúgy köszönjük...javaslom...másnak is!
Vareva
2019-07-03 07:37:33
Szinte mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. A kiszolgálással, a svédasztal választékaival, ízével. A szálloda, a kert, az udvar tisztaságával.
Egy valamit hiányoltunk a gyerekek miatt, az étterem déli zárvatartását. Ettől eltekintve csodálatosan éreztük magunkat.
Szegedi
2019-07-01 15:05:30
Vizparti, ápolt park elegendő napozóágy , klimatizál szobák kellemes hely
csala
2019-06-25 15:29:16
Étkezés , szobák kiválóak voltak , strand is -egy negatívum volt a lift nem működött egy fél napig.
Megyünk még az idén júliusban is már le van foglalva.
Erzsébet
2019-06-24 15:47:04
Egy hetet töltöttünk a hotelben,előszezonban. Ár érték megfelelő volt. A félpanziós ellátás kicsit akadozott,de a felszolgálók és a recepción kedves emberek dolgoztak. Mi nagyon jól éreztük magunkat,vissza térünk még.
Dr. Zádori Dénes
2019-06-24 12:45:50
Maximálisan családbarát infrastruktúra és személyzet. Nagy ételválaszték mind a reggeli, mind a vacsora esetén. Kiváló ár- érték arány.
Ramie
2019-06-20 11:07:13
A hotel környezete nagyon nyugodt, meghitt. A saját strandja rendezett, sok napozóággyal felszerelve. A hotel szép tiszta, a szobák klimatizáltak, aminek a nagy melegben külön örültünk. A szobában kellemes illat fogadott minket. Az ágy kényelmes, a szoba jól felszerelt.
A reggeli kicsit szegényes. A kanál elfogyott a reggelinél és külön kellett kérni, nem töltötték fel automatikusan.
Összességében meg voltunk elégedve a szállással.
Varga József
2019-06-18 17:38:15
Kellemes időtöltés volt, és az ellátással is meg voltunk elégedve. Nem először voltunk itt, és szívesen jövünk máskor is.
Péter
2019-06-17 10:37:37
5 éjszakát töltöttünk el a hotelban. A szoba tisztasága elfogadható volt viszont az erkély a folyosóablakok és az épület kívülről nagyon pokhálós és koszos volt. A zuhanyfej a fűrdőben és a wellnesben is spriccelt, a wc ülőkéje olcsó gagyi műanyag ami csúszkál. A kisállat felár egyszeri díj kellene hogy legyen az extra takarítás miatt nem pedig éjszakákhoz kötött árazást kellene alkalmazni. A reggelinél svédasztala elfogadható volt de nagyon egyhangú. A vacsora megfelelő. A környezet és a strand szép volt. Összeségében ár-érték arányban elfogadahtó.
molnari63
2018-09-18 11:10:48
Minden tökéletese volt, szállás, étel, szolgáltatások, hangulat, kiszolgálás, egy nagy hibája van az objektumnak, nem tudja betartani a dohányzásra vonatkozó előírásokat, így állandóan füstben voltunk. Cigiztek a szobában, az erkélyen, a parton, talán csak az erre kijelölt helyen nem füstölt senki. Mi visszamennénk tavasszal, de erre oda kéne figyelni, mert így a nemdohányzók lemorzsolódnak.
Imre
2018-09-10 13:34:05
Pici szoba, nem komfortos fürdőszoba, kicsit kényelmetlen ágy kontra
tisztaság, tisztességes konyha, gyönyörű környezet, udvarias személyzet.
KingErus
2018-09-05 11:42:08
Gyönyörű környezet, csend és nyugalom, rendezett partszakasz, tiszta és rendes szobák, finom ételek.
Mindezek ellenére pár negatívum:
A fürdőszobában nagyon kicsi a mosdó és a WC használata több mint kényelmetlen a beszorított pici helyen. A zuhanyzó kényelmes és kifogástalan, eltekintve attól, hogy a tusfürdő tartály üres volt. A folyosó végén lévő, tóra néző ablak nagyon koszos, tele pókkal, pókhálóval, szeméttel. A tv minősége a gyenge kettes szintet is alig éri el, a méretéről nem is beszélve. Az étterem levegőtlen és nagyon meleg volt... érthetetlen, hogy miért nem működött a klíma (nyilván költségtakarékosság miatt). A kenyerek, zsemlék, kiflik legalább másnaposak voltak (a kalács viszont friss és finom!). Az "almalé" és "narancslé" valami vizezett szörp lehetett.
Ár-érték arányban elfogadhatónak mondanám, és eltekintve a fentiektől, összességében jól éreztük magunkat.
Rábe Miklós
2018-08-29 13:14:43
Nagy hiba, hogy nem volt szárítási lehetőség. Gondolok itt a fürdőruhákra,türölközökre stb.
ZKriszti
2018-08-29 09:14:45
Tiszta szoba. Finom, de egyszerű ételek. Nagyon jó a saját strand. Tele nyugágyakkal. Jó légkondi. Jó wifi. Sok játék lehetőség gyerekeknek. A szobában volt hűtő. (nem minibár).
Egyetlen negatívum, hogy az ágyunk nyikorgott. Lehet, hogy szolnom kellett volna emiatt és akkor kapunk egy másik szobát, de nem volt kedvem átköltözni, ezért inkább elviseltük.
Edina
2018-08-27 11:17:11
A foglalás nagyon nehézkesen ment, több hétig kellett leveleznem. A tisztaság volt a legnagyobb probléma. Az erkélyen a székek koszosak voltak az egyik valamivel le volt öntve, nem tudtam letisztítani, úgy kellet szólni, hogy takarítsák le. Egyik éjjeli lámpa sem volt jó, de ezeket hála istennek, hamar javították, nem úgy mint a klímát amiért háromszor szóltunk és csak több óra után orvosolták. Az étkezőben az ablakok nagyon piszkosak voltak, rontották a gyönyörű kilátást, mindenhol, kint is bent is rengeteg paca, pókháló, óriási pókokkal. Az ételek bőségesek, gusztusosak és melegek voltak, mindig pótolták, ha valami hiányzott. Csak az ízesítések voltak nagyon bátortalanok. A legtöbb étel kissé ízetlen volt. Pl. a pesztós lasagne nagy jól nézett ki, de semmi íze nem volt. A felszolgálók, bár roppant rutintalanok voltak és lassan szedték le az asztalokat, illetve terítettek újra, gondolom korukból is adódóan, de kedvesek és készségesek voltak. A legpazarabb a szálloda elhelyezkedése és a saját strand. A part, a víz tiszta, a kertész szépen rendben tartja azt. Nagyon hangulatos, csodás a kilátás. Sajnos a kinti terasz elvesz a szépségéből, ott is minden tiszta pókháló és kosz. Alapjában véve nagyon jól éreztük magunkat, ha a tisztaságra jobban odafigyelnének még jobb szájízzel távoztunk volna. Reméljük a jövőben ezek orvosolják és újra vendégeik lehetünk.
Erzsi és Feri házaspár.
2018-08-25 22:11:26
Mindennel elégedettek voltunk.A személyzet nagyon kedves és segítő kész volt.A szoba tiszta ,jó illatú, a légkondi aranyat ért a nagy melegben.Saját partszakasz , napozóágyak.Az erkélyről csodás kilátás a Balatonra.Nagyon jól éreztük magunkat,remélem jövőre is visszatérhetünk.
F. Márta Győr
2018-08-24 11:49:00
Ár-érték arány kiváló. Kedves, segítőkész személyzet. Nagyon szép környezet. Svédasztalt folyamatosan feltöltötték. Pici negatívum, hogy az erkély pókhálós, erre egy kicsit jobban kellene figyelni. Kellemes hetet töltöttünk el. Bekerült a "még visszatérünk" kategóriába.
Nemes Gábor
2018-08-14 08:26:09
Ár-érték arányban remek választás. Ételek minősége kitűnő, választék nem nagy de elegendő. Személyzet kedves,szolgálatkész, karbantartók rugalmasan kezelik az esetlegesen felmerült hibákat. Szobák légkondíciónáltak (ez csillagos 5-ös), tiszták, berendezés nem a legmodernebb de rendben, helységek méretre- mi 3 gyerekkel voltunk- kicsit szűkösek de abszolút rendben vannak. Saját partszakasz, napozóágyak, kül- és beltéri szabadidős lehetőségek,fitness szerek nagyon jók(talán pókhálóból lehetne kevesebb). Összességében mindenki jól érzte magát, nagy eséllyel visszatérünk,ajánlom mindenkinek.
Nyerges Barbara
2018-08-12 11:59:27
2 pozitívum volt a 6 napos tartózkodásunk alatt: van légkondi és a szállás fekvése. Nem tudom hogy sorolhatnám fel azt a sok negatívumot amit tapasztaltunk. Nem volt tv a szobában, koszos ágynemű huzatok, büdös szoba, ici-pici mosdó helység, 1db lassú lift a 6 emeletre,ízetlen újrahasznosított ételek,kedvtelen személyzet, kétszer ennyien kellene lenniük, hogy ki tudjanak szolgálni ennyi embert, koszos terítők minden nap, ételmaradékok a székeken az étteremben, pókok, pókhálók mindenütt, takarítás nem volt, wc papírt én vittem fel a recepcióról magunknak, kérésre. Nem folytatom, a fekvése gyönyörű és ameddig kint van az ember, boldog és elolvad a kilátástól, de ha be kell menni a "hotelbe" valamiért...ja és az alapfelszereltségbe tartozó tv hiányáért, egyszer se kértek elnézést, napi 3* szóltam hogy nincs, 4. napra egy másik szobából nagy nehezen áthoztak egyet, mert van 1 hölgy a recepción, a nevét sajnos nem tudom /sötét hajú, szemüveges/, aki végre intézkedett és figyelt ránk! Felháborító hogy ilyen kevés és fiatal tapasztalatlan személyzettel működtettik főszezonban ezt a helyet. Senkinek nem ajánlom, ez nem hotel, a környék gyönyörű, de inkább egy apartman.
Podhorszki
2018-08-08 15:51:32
Teljesen jó volt minden, igaz a fürdőszoba elégé kicsi, és elég sok pók volt de vittünk rovarírtott és az első nap körbefújtuk és nem volt gond többé. Ár érték arányban nagyon jó. Reggeli menübe lehetne egy kis változatosság. Személyzet segítő kész.
Hortolányi család Egerből.
2018-08-06 18:14:55
A szállás tiszta, rendezett . A szobák picik, két gyerekkel adódtak benne problémák. Az étel finom volt bár lehetne a reggeli kicsit változatosabb.
Éva
2018-08-03 15:22:14
Kellemes hely.. finom ételek.. kedves személyzet.
Nagyon tetszett a társalgó jatékszoba. A belső medence lehetne melegebb.
Mária
2018-07-10 14:27:32
4 napot töltöttünk itt, 3,5 napig rossz volt a lift, 4 emeleten laktunk :( Irásban reklamáltam a vezetőségnél válaszra sem méltattak. Sajnos a csodás panoráma sem kárpótolta a fáradtságos "le-felmászást" az emeletre. Nagyot csalódtam, nem ajánlom a szállodát csak nagyon sportos embereknek, nyugdíjas korú messze kerülje el ahogy mi is ezt tesszük :(
Külsős nyaraló család
2018-06-28 20:00:30
A személyzet segítőkész, az ételek átlagon felül finomak. A part gyönyörű, a víz hínártalan. A kilátás egyes szobákból páratlan.
Az épület elég retro-s, az ágyak kényelmetlenek, a takarítás nehézkes az emberhiány miatt.
Sándor
2018-06-24 16:29:48
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a szobák tiszták és minden étel ízletes volt. Egyedül az ebéd lehetőségét hiányoltuk.
Biztos hogy még vissza fogunk térni :)
M.Laura
2018-06-11 15:12:30
Kezdeném a jóval:
- a kert szép, sok napozóàgy van
- a közvetlen vízpart mesés
- reggeli sokféle

Rossz:
- a szobák 40evvel ezelőtt voltak felújítva, a fürdő borzasztó, év tizedek alatt felgyülemlett kosz van a régen ajtós tusoló kereten,ami most zuhanyfüggöny
- régi, kicsi dobozos TV
- erkélyen egy darab bútor sem volt, hogy ki lehessen ülni a balatoni panoràmàt nèzni
- a hűtő régebbi volt, mint a dobozos TV, hasznàlhatatlan és ósdi
- a vacsora lehetne változatosabb, kèt féle főétel volt, és ennyi, egy darab vizet vagy üdítőt sem tartalmaz

Összessegében a hely nagyon jo lenne, de rettentően ráférne egy hatalmas felújítás, műszakilag is!

Visszamenni nem fogunk ennyi pénzért, sokkal jobb es exkluzivabb helyeken szàlltunk meg, ha fel lesz újítva akkor nagyon szívesen visszatérnénk, mert jól èreztük magunkat, a sajat part remek!

Ui.: a takarítónő reggel 8-kor bekopogott, hogy jött a szemetesért... ezt nem tudtuk hova tenni, egy szállodának pont ez a lényege, hogy senki nem zavarja, ezt jó lenne vele is megbeszélni, mert ilyet nem illik.