Foglalás
Bezár

Világos Hotel Balatonvilágos

Családos vendégeink kényelmét, családi, összenyitható szobák valamit kétágyas szobák biztosítják. A szálloda és a szálloda összes szobája nemdohányzó.

Letöltések
A Világos Hotel bemutatása
A szálloda különös figyelmet fordít a gyermekekre és felnőttekre egyaránt. Gyermekek részére: kiságyat, kis kádat, etetőszéket, ételmelegítési lehetőséget tudunk biztosítani. A szálloda területén a gyermekeknek játszósarok, játszószoba, kalandszoba, játszótér, pancsoló, és homokos öböl áll rendelkezésre.

A felnőttek és nagyobb gyermekek részére sportolási lehetőségek, műfüves futballpálya, kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, csocsó, darts, biliárd vehető igénybe. Ezen felül bérelhető kerékpár, vízibicikli, kenu, tollas és pingpong felszerelések.

Vendégeink kényelmét szolgálja a 200 fős klimatizált étterem, kerthelyiség balatoni panorámával, klubhelyiség az első emeleten és napozóágyak, napernyők a parton. További kikapcsolódást nyújt a szálloda uszodája és szaunája. Szállodában 24 órás porta szolgálat, ingyenes Wifi, ingyenes parkoló áll rendelkezésre Vendégeink számára.

Szeretettel Várjuk Önöket a Világos Hotel Balatonvilágosban!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!
Regisztráljon törzsvendég programunkba és gyűjtse be az azonnali 5% kedvezményt!